//Single is better

OWNER!
assalammualaikum !


Bismillahirrahmanirrahim , Welcome to my super unprivate blog. You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call ALLAH to open your heart!.

Status : si gigi besi <3


Tagboard
Footprints here!



Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: RARA

my sunshine :D
hai hai. Assalammualaikum. apa khabar semua? baik. baik semua? sihat. sihat semua? alhamdulillah. * ayat cikgu MANSOR * hahaha. 0h, kejamnya saya. sory guys, lama dah tak jenguk blog ni. da berabuk da. *TIUP BERSIHKAN sawang-II yang ada. haha* ni la, nasib baik tadi ada si gedik syg sorang ni minta suruh post, katanya nak baca, da lma tak bce blog saya. haha, buzy la sejak da jadi menengah atas ni. muahaha. jangan jeles. ni hah, si gedik tu,

 ni segedik syahidatul

hah,nak thu kenapa tulisian ni warna pink ? sbb tadi kitaorang pkai baju wara pink. saya lagi best, stu set pink, tudung, baju, beg, jam, fon. hah, jgn jeles ye pqazamri . :P betapa happynya saya bila dapat jumpa dia lagi. :) hari tuh, jumpa pun kitaorang pkai bju sama. warna merah. hohoho. nampak tak, tu namanya kitaorang ni sahabat sejati, ceh.ceh, in sha allah k friends till jannatul firdaus :D tadi blaja addmath, math ngn akaun. huh, bahagis nya kitaorang. untung la asma ajar orag expand expand. hahaha. siap bg nips lagi. muahahahaha. aku punya coklat da la tak bg. penat tunggu tau. :P tapi mmg best even sekejap. dpt la lpskan rindu kat sunshine saya ni. tanpa dia, tak bereerti kehidupan saya di sekolah. i miss the time kita kemana-II bersama. hampir ada yang kte kte ni tak boleh nak pisah. wa slalu ingat lu time wa dok sorang-II kat MRSM munshi tu tau. wa teharu bila lu tulis nama wa. haaha :D 
 dia kejam, saya minta dia coklat, dia bg sy coklat yang orang bg kat dia. main tipu !


 see, dia comel sangat. 
tengok calculator tu, tu mlambangkan yang kitaorang buat hw yang bernombor. hahaha.

baby ilove you, i'll never let you go |
saat kau jauh rindu ini begitu menggebu-gebu, pabila kita bertemu kebahagiaan pasti terasa hingga ke dasar kalbu |
kau ada dikala ku suka dikala ku duga, di setiap tangisan dan juga ketawa :'D ingat tau syahidatul lagu kita samapai mati <3 | hahaha |
okay la awak semua. saya minta diri dulu. da azan asar da. dhaa~ assalammualaikum :)